Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 108989
Facebook

Orfűi tekerés 2014

Egy kis közös kikapcsolódás futva és két keréken (02.16)

A kellemes tavaszias időben 9 lelkes bringás gyűlt össze egy laza orfűi kiruccanásra. Az induló csapatot Orfűn további futók fogadták, majd következtek a tókörök – futva vagy éppen kerékpáron.

Miklós Zsolt István beszámolója:

Ákos hívószavára vasárnap (2014. február 16.-án) 10.30-kor  9 lelkes bringás gyűlt össze egy laza orfűi kiruccanásra.  Sajnos idősebb Tasi Sikondán feladni kényszerült a túrát egy makacs, orvosolhatatlan defekt miatt.

Az időjárás is kedvezett nekünk, bár a szél kicsit nehezítette utunkat. A hertelendi magaslatokon Erika megjegyezte, hogy jó esélyem van a sárga trikóra. Én fel is lelkesedtem a csapatfőnök utasításán, s elsőként értem fel a hegyre. Majd a győztesek magányában értem a Pécsi-tóhoz.

Orfűn kellemesen csalódtunk, ugyanis sok bringás és rengeteg futó, valamint sétálgató ember fogadott minket. A DÖKE-s bandából jelen voltak Istiék családostul (Isti és Jaksi példának okáért futva érkeztek). Ezután futottunk pár kört a tó körül (Ákosék és jó magam egyet csak).

Nem csak futottunk, és bringáztunk, hanem Csabi személyében egy úszó is akadt. Így triatloni magasságokba helyeztünk a kirándulást.


Összességében jó hangulatban, tavaszias időben, igazi sportolásra hívogató napsütésben töltöttünk a napunkat!