Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 110586
Facebook

Húsvéti túra 2014

Sportos Húsvét Hétfő (04.21)

A húsvét hétfői remek időt a DÖKE tagok egy maroknyi csapata kihasználta, egy remek kis orfűi kiruccanásra.

Miklós Zsolt beszámolója:

A Komló – Orfű táv leküzdésre különböző alternatív módokat választottak a résztvevők. Laci futva (őt Márió bringával kísérte), Betty, Tasi apu, Betty apu, Feri, Tasi, Csabi, és jómagam kerékpárral. Móni család, és Ákosék autóval jutottak el a célba.

A bringás különítmény nagyon kényelmes, beszélgetős tempóban haladt ki Orfűre, és ez azért volt fontos, mert így útközben hasznos információkat cseréltek egymással a tekergők. Az üdülőfaluba érve Tasi apu ismét defektet kapott. A nyársaló helyen következhetett a szervízelés, melyet kollektíven hajtott végre a társaság. Közben persze zajlott a tűzgyújtás is, és persze vannak, akik a büfét nézték meg, hogy nyitva van-e.

A gyors szerviz után Ákos a tűzmester szerepében villogott, Móni futásban jeleskedett, Feri és Betty apu megnézték a kilátót, melyet még mindig nem javítottak meg. Közben Norbike is benézett. A sikeres étek készítés után mind asztalhoz ültünk, s elfogyasztottuk az elemózsiánkat.

Majd el is felejtettem, hogy Csabi természetesen megfürdött a tóban, elvégre le kell mosni az út porát…

A haza vezető út szerencsére zökkenő mentes volt. Betty apu, a rezidenciáján vendégelte meg egy pohár finom borra a megfáradt kerekeseket. A vidám hangulatú fröccsöntésen természetesen szóba kerültek az idei túra tervek.