Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 109042
Facebook

Baranya 25-50-75-100 kerékpáros teljesítménytúra

100 fő vett részt a DÖKE "Komlói Napokhoz kapcsolódó bringatúráján (09.01)

Péntek délután amikor még egyszer végig jártam az útvonalat, kivittem az állomásokra a szükséges dolgokat, bélyegzőt, itinert, vizet, stb a még aggódtam, szombati teljesítmény túra miatt, mert nem jutott minden helyre pontőr. 22-órára nyugodtam meg, hála a sok segítő telefonnak és kedves ismerősnek.

Szombaton csepergős időre ébredtünk és izgultam vajon hányan jönnek és az újonc segítők miatt is. Érdekes, hogy a hosszú távra jöttek a legtöbben, ők elszántabbak és nem félnek az esőtől és általában messzebbről érkeznek. A nevezések zökkenő mentesen zajlottak és 8 órakor már indultak is a legfrissebbek. Az útvonal, az ellátás szinte mindenkinek tettszett, "a frissítő zápor" már kevésbé. Voltak akik a 25km-es távon kétszer is megáztak és olyanok is, akik a százon egyszer sem! Ami bosszantó, hogy Kisvaszar előtt nagyon sok defekt volt, a (véletlenül elszórt) rajzszegek miatt! Sajnos ilyen a Tour de France -on is előfordult!

A 25km-en 21 fő +3 profi segítő indult, az 50-en 29 fő, a 75-ön 13 fő és a 100-on 34 fő. Először a segítőket, nem számoltam és bosszús voltam, mert "csak" 97-en teljesítették a távokat, de amikor újra számoltam és meg volt a 100 résztvevő nagyon örültem!:) Ennyien még soha nem voltak!
 A célban emléklapot és új kitűzőket kaptak a résztvevők. Szokás szerint a legidősebb, a legfiatalabb és a legtávolabbról érkező egy-egy pizzat kapott ajándékba.

Jó volt látnia a kellemesen elfáradt, de boldog ismerős és új arcokat!
Még egyszer köszönet a résztvevőknek, köszönet a segítőknek (az "újoncok" is profik voltak)!
Remélem jövőre még többen leszünk! (B. Zoli)

Képek