Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 110578
Facebook

Balatonkör 2012

Balatonkör - felturbózva (04.28)

Idén április 28.-án rendezték a XIII. Balatonkört, ami nekem az 5. volt. Nagyon szép idő volt és pénteken ráértem,ezért elhatároztam, hogy letekerek Komlóról Balatonföldvárra. 5 óra alatt sikerült leérnem. A regisztrálás után, Zamárdiban a szálláson találkoztam K. Imivel aki Angliából hazajött repülővel egy extra méretű csomaggal, amiben a kerékpárját hozta "csak azért", hogy találkozzon a régi barátaival és közösen egy jót tekerjünk! DÖKE tag csak a R.Tibi volt, de ex tagok még voltak, Marci és Viki, de így is kevesen voltunk Komlóról.Összesen több mint 1500 résztvevő ! Az idei Balatonkör (206 km) számomra a legszervezettebb, leggyorsabb volt a nagyon szép idő mellett. Az ellátás a szokásos, pizza, pogácsa, banán, zsíros kenyér, de volt perec is (Marcinak jobbulást!) Vasárnap, hogy kerek legyen a történet hazafelé is lábon jöttem. Nagyon jó volt, leszámítva a Zamárditól Igalig tartó erős szembe szelet. Számomra ez komoly kihívás volt, még nem tekertem három nap alatt 450 km-t! (De volt aki Miskolcról tekert a Balatonhoz egy nap 350 km!)
Hétfőn még a Mecsek 30 gyalogos túrát is teljesítettem 7 óra alatt, ami szintén nagyon fontos volt,de nem csak magamnak!
Remélem, hogy jövőre is el tudok jutni a BALATONKÖR-re, mert sok régi és új ismerőssel találkozhatunk és jó látni ilyen sok boldog bringást!

B. Zoli