Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 115974
Facebook

Testvériség Kupa 2014

Fülöp Elemér nyerte az I. Testvériség Kupa vándorserlegét (06.08)

A budapesti Testvériség klub gombozói új kupát hirdettek meg, melyen egy igen méretes vándorserleg megszerzése volt a cél a részvevők számára.

A győztes neve felkerül az impozáns serleg talapzatára és 1 évig őrizheti azt. 46 fő nevezett a versenyre, ami ma már kifejezetten népes mezőnynek számít, a legjobbak is szép számmal jöttek erre a viadalra, ahol a komlói színeket Fülöp Elemér, Balla Antal és Major István képviselte.
A rendezők 9 fordulós svájci rendszerben bonyolították le a versenyt. A végre újra végig kiemelkedő formában játszó Fülöp Elemér veretlenül, a 9 mérkőzésen 5 győzelmet és 4 döntetlent jegyezve nyerte meg a versenyt. Ahogy azt a svájci rendszerű versenyeknél megszokhattuk már, roppant szoros lett a végeredmény, a 14 pontos Fülöpöt több 13 pontos versenyző követte. Az itt megszerzett győzelmet azért kell megbecsülni, mert a svájci rendszerben megrendezett versenyeken gyakrabban fordul elő az, hogy az eredmények alakulása egy a ranglistán kevésbé előkelő helyet elfoglaló versenyzőnek kedvez. Most erre nem került sor, és a ranglistát vezető Fülöp Elemér magabiztosan megnyerte a versenyt. Balla és Major is jól szerepelt, a követlen üldözők között végeztek, de most az érmes helyezésekbe nem tudtak beleszólni.
Örülünk Elemér sikerének, és ő is elégedett volt, mert már hiányzott neki a győzelem, a tőle megszokott eredményességi sorban felszámolt most egy kisebb szünetet.     

/Gyozsán Zoltán/