Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 116007
Facebook

Mundiál-kupa 2013

Szektorlabda sikerek a Mundiál-kupán (11.24)

A korábbi évekkel ellentétben most két kaposvári versenyzőnk képviselte a DÖKE Komlót a nagy hagyományokkal rendelkező Mundiál Kupán a III. osztályúak mezőnyében, ahol sikeresen szerepeltek.

A megosztottság jegyében telt ez a hétvége. Írom ezt azért, mert úgy látom, továbbra is megilleti ez a jelző a gombfoci társadalmat. Történt ugyanis, hogy egyazon hétvégére két gombfoci verseny is jutott. Pedig egy kis megértéssel, belátással ez könnyen elkerülhető lett volna. Aki pedig nem első osztályú játékos volt, és nem akart a Mundiál Kupa főversenyében indulni, hanem csak az osztályos versenyen, az akár mindkét versenyen is részt vehetett. Így tettek a DÖKE Komló kaposvári és taszári játékosai: Steller József és Kelemen Zoltán.

Barátaink jól melegítettek a szombati versenyen, így vasárnap azt láthattuk, hogy a 12 főt számláló mezőny két csoportjából Józsi és Zoli is magabiztosan, 2. helyen jutott be a 6-os döntőbe. Itt körmérkőzések következtek. Kelemen Zoli nagyon ügyes játékkal szerezte meg az ezüstérmet, amelyhez nem sok kellett volna, hogy arany legyen. Steller játéka kissé elfogyott a játéknap végére, így a dobogóról éppen lecsúszott, most be kellett érnie a 4. hellyel.

A két verseny jól szolgálta a somogyi fiúk felkészülését a jövő év nagy feladatára, ahol a cél a második csapatunk azonnali visszajutása II. osztályba.

Eredmények

 

Beszámolót írta: Gyozsán Zoltán