Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 117430
Facebook

Fesztivál Kupa 2015

A szegedi Fesztivál Kupán is részt vettek gombfocisaink (07.18-07.19)

Szendrey és Fülöp magabiztosan jutott a döntőben, de sajnos az nem úgy alakult, ahogy eltervezték és várták a komlóiak: ott már nem tartott ki a koncentráció, így végül az 5. és 8. helyet szerezték meg a főversenyben. Ritka alkalom, hogy érem nélkül indultak haza a baranyai gombozók, mivel a II. o. mezőnyben Balla 4. lett.

Gyozsán Zoltán beszámolója:

A több nyári hőségriadó közül az egyik arra a hétvégére esett, amelyiken a szegedi Fesztivál Kupát rendezték, az amúgy sem hűvös Tisza-parti városban. Az 50 fős mezőny ma már egyéni versenyen tekintélyt parancsoló, mivel az élmezőny is szép számban képviselte magát, ezért színvonalas volt a verseny. A DÖKE Komlót most a Fülöp, Szendrey, Balla, Major kvartett képviselte.

A szombati játéknap komlói szempontból jól alakult, az előzetes várakozásoknak megfelelően Elemér és Tibi határozott és eredményes játékkal bebiztosította helyét a főverseny legjobb 10 versenyzője között. Balla és Major is jól vette az első szakaszt, bekerültek a legjobb 20 közé, de itt a párharcukat – mely most kétmérkőzéses volt – elvesztették, így ők a II. osztályúak mezőnyében folytathatták. Itt Balla eljutott egészen az elődöntőig, de sajnos a végjátékban alulmaradt, így most leszorult a dobogóról, 4. lett.

A vasárnapi döntőben Fülöp és Szendrey már korántsem játszott úgy, ahogy az előző nap. Nem magyarázkodásképp, de valószínűleg a szállás minősége is kihathatott enerválttá váló játékukra, becsúsztak hibák hátul és a legjobb ziccerek is kimaradtak. A végjátékban így elképesztő pechszéria után be kellett érnie Tibinek az 5. hellyel, Elemérnek pedig a 8. hellyel.

A felkészülést az őszre jól szolgálta a verseny, és levontuk a tapasztalatot, hogy több energiát kell fordítani a megfelelő szállás megtalálására, hiszen csak kipihenten lehet végig koncentrálni a kiélezett döntőkben.

Eredmények

Szendrey a kapusát helyezi az ellenfél lövéséhez