Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 116025
Facebook

Fehér Miklós Emlékverseny 2014

Visszafogottan szerepeltek szektorlabdásaink Szigetszentmiklóson (04.26-04.27.)

Balla Antal révén 1 bronzérmet szereztek a komlói versenyzők a szigetszentmiklósi Fehér Miklós Emlékversenyen.

Gyozsán Zoltán beszámolója:

Visszafogottan szerepeltek a komlóiak a szigetszentmiklósi Fehér Miklós Emlékversenyen, de így is sikerült egy bronzérmet elhozni, erről most a rutinos Balla Antal gondoskodott.

 A szigetszentmiklósi József Attila Általános Iskola tornatermében került sor az egykori válogatott győri, majd Benfica-labdarúgó Fehér Miklós emlékére megrendezett gombfoci versenyre, április utolsó hétvégéjén. A szombaton induló, 31 főt számláló főversenyben 3 komlói versenyzőt találtunk: Fülöp Elemért, Balla Antalt és Gyozsán Zoltánt.

A 3 csoportból (két 10 fős és egy 11 fős) az első 5 helyezettek és a 11 csapatos csoport 6. helyezettje jutott be a középdöntőbe. A gondosan elkészített sorsolásnak köszönhetően a 3 komlói külön csoportba került. Az A jelű csoportot a várakozásoknak megfelelően, toronymagasan a ranglistát vezető Fülöp Elemér nyerte, imponáló mérleggel, veretlenül. A B csoportban Gyozsán játékán meglátszott a krónikus edzéshiány, ezért csak 1-2 meglepetést tudott szerezni, 10 pontjával a 8. helyen fejezte be az első szakaszt, 4 ponttal elmaradva a továbbjutást érő 5. helytől. A C csoportban Balla Antal szorgalmasan gyűjtötte a pontokat, végül 16 pontot szerezve 2. helyen jutott tovább a következő körbe.

A középső szakaszban a bekerült 16 játékos 4 csoportban folytatta a küzdelmeket, hogy eldöntsék, melyik 8 játékos kerül a vasárnapi döntőbe. Itt nem kevés meglepetés született, mivel az esős időjárás által előállított pára elkezdte rontani a játékkörülményeket, a tapadóssá váló játéktérhez nem mindenki tudott alkalmazkodni. Óriási meglepetésre nem tudott döntőbe kerülni Fülöp Elemér, aki nem tudta legyőzni Nagy Bélát, így kiesett ebben a szakaszban, ennek következtében játéklehetőség nélkül maradt vasárnap! Az utolsó mérkőzésén hiába győzött Fülöp, a szomszéd pályán remiző Hidi és Nagy Béla került döntőbe. Nem járt jobban Balla Antal sem, aki a 3 mérkőzés egyikén sem talált kapuba, így 2 döntetlenjével ő sem jutott tovább.

A vasárnapi játéknapon a főverseny döntője komlói résztvevő nélkül zajlott le, melyet a hazai Bottyán Zoltán nyert meg. A II. osztályúak mezőnyében Balla Antal jól helytállt és a bronzmérkőzésen érett játékkal győzte le a fiatal Nagy Dánielt. A játéknapon kaposvári csapattársaink, Steller József és Kelemen Zoltán is csatlakoztak a III. osztályúak mezőnyéhez. Ugyanitt Gyozsán Zoltán sorozatos vereségeivel hamar kiszállt a versenyből, 5 veresége több, mint kellemetlen meglepetés, Kelemen Zoltánnak is csak 2 döntetlenre futotta most. Így a 6-os döntőbe jutást Steller József vívta ki, ahol elképesztő balszerencsével csak rosszabb gólkülönbséggel maradt le a dobogóról, 4. lett a 11 fős mezőnyben.

Bár jó hangulatú, sportszerű verseny volt, jó rendezéssel, a komlóiak, Balla Antalt leszámítva mégiscsak némi hiányérzettel indultak útnak erről a rendezvényről.

 

Eredmények

 

Hamarosan a csapatbajnokságok folytatódnak, ahol ennél jobb eredményeket remélünk.