Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 116019
Facebook

Erdélyi verseny 2014

Fülöp Elemér Erdélyig vitte a komlói gombfoci hírét (03.22-03.23.)

Fülöp Elemér bárhol, bármikor kapható egy jó kis gombfocira. Most a szövetség jóvoltából az erdélyi Szovátán vett részt egy jó hangulatú versenyen.
 

Gyozsán Zoltán beszámolója:

A MALSZ szervezésében egy csapatnyi magyarországi gombozó kelt útra az erdélyi Szovátára, hogy most kivételesen ők látogassák meg romániai vetélytársaikat egy gombfoci verseny erejéig. A nagyon szép környezetben megrendezett viadalt a hazaiak vendégszeretete lengte be, akik a látogatók számára a gombmentes időszakra is érdekes programokat szerveztek. A csapat tagjaként a DÖKE Komlót képviselte e különös úton a ranglistavezető Fülöp Elemér.

Az örömgombozás egy egyéni és egy páros versenyből állt. Elemér játéka most hullámzóra sikeredett, az egyik mérkőzésen sziporkázott és győzött, máskor pedig akadozott a gépezet és hullottak a pontok. Összességében a verseny végén a 4. helyen zárt csapattársunk.

A páros verseny helyett többen is inkább a látnivalókban bővelkedő környéket barangolták be, a mi Elemérünk nem ilyen. Ő mindig játszana, most is így tett. Alkalmi párja kecskeméti barátja Trecskó János volt, aki nagyon izgult és igyekezett felnőni Elemérhez, de nem sikerült dobogóra kapaszkodniuk.

Az eredményektől függetlenül Elemér nagyon sok élménnyel gazdagodott, és örült, hogy részt vehetett e különleges hangulatú versenyen.