Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 115988
Facebook

40. Jubileum Kupa 2015

Kiemelkedő eredményeket értek el a DÖKE szektorlabdásai a 40. Jubileum Kupán (11.15)

30 fő szállt harcba a két komlói kupáért. A főverseny 40. Jubileum Kupáját Fülöp Elemér itthon tartotta, Balla Antal harmadik helyen végzett.

Gyozsán Zoltán beszámolója:

Az 1975-ben alapított komlói gombfoci klub idén lett 40 éves, ebből az alkalomból még az NB I-es csapatbajnokság után tartottunk egy kis ünnepséget. Itt beszédet mondott Polics József, Komló város polgármestere, Szili Balázs a MALSZ elnöke, Karácsony László alapító, egyben klubunk tiszteletbeli szakosztályelnöke, Balogh Bettina a DÖKE elnöke és Gyozsán Zoltán szakosztályvezető. Ezen esemény kapcsán, a különleges alkalomból a vasárnapi egyéni verseny főversenyét 40. Jubileum Kupának neveztük el, míg a vigaszágon a DÖKE Kupáért folyt a küzdelem. Végül 30 fős, de nagyon erős mezőny jött össze, mivel 9 I. osztályú, és 12. II. osztályú játékos volt a nevezők listáján.

Az alapszakaszból a legjobb 8 közé jutásért tehát legalább egy I. osztályú játékosnak minimum búcsúznia kellett, de meglepetésre nem egy, hanem három él játékosnak kellett a DÖKE Kupáért játszania, míg a II. osztályú Lukács László és Debreczy István a 40. Jubileum Kupáért játszhatott. Itt elég sok körbeverés történt, amelyből most a komlói Fülöp Elemér jött ki jól, az utolsó fordulóban biztosította be tornagyőzelmét a végül 2. helyezett Kiss István ellen. A DÖKE Kupa 4 csoportjából kettőt szintén komlói játékos nyert meg, Major és Balla az elődöntőben jutott ezzel. Ott a két I. osztályú Mártonfi és Szatmári jobbnak bizonyult náluk, előbbi végül megnyerte a DÖKE Kupát, míg a bronzcsatát Balla nyerte.A jó hangulatú versenyen a legjobb osztályos játékosok különdíjat kaptak, ezt a címet a II. osztályúak közül Lukács László, a III. osztályúak közül a komlói Steller József, míg a minősítés nélküliek kategóriájában Primon László kapta. Aki itt volt, jól érezte magát, reméljük, legközelebb többen jönnek majd el hozzánk. 

Eredmények