Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 42160
Facebook

Négy Évszak Streetball Tavasz

Lezajlott a DÖKE kosárújdonságának első fordulója (05.18)

Idén először hirdette meg a DÖKE a Négy Évszak Streetball-kupa sorozatát, mely keretében a tavaszi fordulóra május 18-án került sor Komlón. A  jó időnek köszönhetően sikerült szabadtéren (a Gagarin iskola kinti pályáján) lebonyolítani mind a meccseket, mind a dobóversenyeket.
A kupán összesen 5 csapat vett részt, akik között a DÖKE képviseletében Balogh Bettina, Orosz Csaba, Ignácz Vendel, Tóth Márió, Geresics Krisztina és Török Tamás két csapatot is alkottak.  A csapatok körmérkőzések keretében mindenkivel megmérkőztek, s a győztes meccsek száma alakította ki a végeredményt:
1. O-Fans
2. Big Tits
3. Csapatnév
4. DÖKE 1.
5. DÖKE 2.

A streetball-kupát a dobóversenyek követték. A hárompontos dobóverseny keretében először 5 helyről dobtak az indulók, majd a holtversenyek eldöntésénél csökkentettük a kísérletek számát.
1. Balogh Bettina és Horváth Péter
2. Geresics Krisztina és Puska Gergely
3. Pethő Eszter és Babos Tamás
A „Harc a másodperceként” dobóverseny keretében a kijelölt négy helyről kellett kosarat dobniuk a résztvevőknek, s itt az időeredmény döntötte el a végső sorrendet.
1. Balogh Bettina és Horváth János
2. Geresics Krisztina és Puska Gergely
3. Babos Tamás

Az eredményhirdetésen minden versenyszám 1-3. helyezettje érmet kapott, továbbá minden résztvevőnek csokival és oklevéllel kedveskedtünk. Köszönjük a részvételt! Találkozunk a Nyári fordulón(2013.07.20.)!
A rendezvénysorozat sajátossága, hogy négy fordulóból áll, ahol az összesített eredmények alapján az első csapat serlegdíjazásban részesül, továbbá mindenki, aki a négy fordulón reszt vesz egyedi, emblémázott ajándékot kap. A dobóversenyek összesített eredménye alapján a legeredményesebb dobókat is külön értékeljük az évzárón.

Képek

Videó

Képválogatás (kisfilm)

 

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg. A rendezvényt az Emberi Erőforrás Minisztérium támogatta.