Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 42146
Facebook

Agro-Zselic Kupa 2013

Harmadik helyezést ért el a DÖKE kosárlabda csapata az Argo-Zselic Kupán (11.10)

A komlói kosárkupákon a már-már hagyományosnak mondható megszokott 4 csapat indult el:  O-Fans, Fanatic, Takarékszövetkezet és a DÖKE. A DÖKE csapatában összesen 9 játékos vállalt szerepet a harmadik hely megszerzésében.

Tóth Mário beszámolója:

Az első mérkőzést jól kezdte a csapat, hiszen a Balogh Betty vezette gárda a Fanatic-kal szemben sokáig nagyon jól tartotta magát, és egészen az első félidő végéig paliban maradt ellenfelével.  Talán Nagy Norbi kiállítása, talán a másik csapat erőssége, de valami megtörte a második félidőre az iramot. A Fanatic magabiztosan, kosarat kosárra halmozva gyűrte le végül a mérkőzés másod felében az egyesület kosarasait.
A végeredmény: 22 - 59

A mini bajnokság második mérkőzését az első kiemeltnek is tekinthető O-Fans csapata ellen vívták meg a kékek. Az egyesült legpontgazdagabb összecsapását hozta eme találkozó a maga 126 pontjával. Az ellenfél az elejétől fogva jobb volt, és végig magabiztosan vezetve gyűrte le a DÖKE-t. Azonban az O-fans erősségéhez mérten - viszonylag sok pontot adva nekik -  tisztesen helytállva történt meg mindez.
A végeredmény: 41 - 85

A végén kicsit fáradtan, de nem megtörve indult el az utolsó összecsapás a Takarékszövetkezettel szemben, ami egyben a bronzmérkőzés is volt. Az elejétől fogva magabiztos játékot nyújtva, többnyire a 10 pontos előnyt megtartva tudta a csapat begyűjteni a győzelmet, és ezzel a harmadik helyezettnek járó oklevelet is.  
A végeredmény: 57 - 46

A bajnokság első helyezettje az O-fans lett.Ez csak az utolsó mérkőzésen dőlt el, hiszen ők és a Fanatic egyaránt 2-2 győzelemmel álltak. Azonban az O-fans-nak nem volt párja. Legyőzték a Fanatic gárdáját is, ezzel megérdemelten ülhettek fel a trónra.

A nap kosárkirálya csapatunk tagja, Nagy Norbert lett, aki 76 pontot szerzett összesen.

Pillanatképek:

További képek ITT