Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

2015/2016 őszi kézilabda idény

Véget ért a 2015/2016-os őszi kézilabda idény

Már az augusztusi felkészülési időszakban is sejthető volt, hogy nem ez lesz a DÖKE férfi kézilabdásainak legfényesebb szezonja, azonban arra senki sem számított, hogy ennyire balul sül el a 2015-2016-os bajnokság első fele.

Miklós Zsolt István beszámolója:

Az első fordulóban a hercegszántói székhellyel rendelkező Bácska vendégeskedett Komlón. Magabiztos 9 gólos sikert arattak, ezzel jogosan vitték el a két pontot Kökönyösből.

A következő fordulóban a bajnokesélyes harkányiaknál vizitáltak a komlói fiúk, ahol a jó támadó játék mellé nem párosult védőmunka, s így 12 gólos vereséget szenvedtek a fürdővárosiaktól.

Október 16-án rendhagyó módon a városi Sportközpontban fogadták a Baráth fiúk a Mohács együttesét, melyen - akadozó játékkal ugyan, de - megszerezték az első győzelműket a komlói srácok.Ezek után azonban folytatódott a komlói vesszőfutás.

A Mágocs ideiglenes otthonában egy 5 gólos vereség következett a sorban, majd a szintén bajnokesélyes Hosszúhetény látogatott Kökönyösbe, s a végsőkig kiélezett csatában (egy meg nem adott hétméteresnek köszönhetően) végül egy gólos vereséget szenvedtek Papék.

Majd következett volna egy kötelezőnek ígérkező győzelem a Petőfi SE vendégeként, azonban ismét pont nélkül maradtak a komlói legények; öt fával bizonyult jobbnak a pécsi gárda.

Az utolsó előtti forduló szégyenfoltként vonul be a DÖKE Komlói KC históriájába: a vendég PEAC Junior 5+1 játékossal érkezett Komlóra, nagy meglepetésre 3 gólos győzelmet aratott.

Az utolsó fordulóban ismét Pécsre szólította a sorsolás a fiúkat, s a tisztes helytállás mellett az is célként volt kitűzve, hogy ne kapjanak ki Bőszék 18 gólnál többel, s így kerüljék el az utolsó helyet.

Sajnos nem túl sok babér termett a komlói fiúknak az őszi fordulók során, de már okulva a hibákból meg is kezdték a felkészülést a tavaszi idényre!

Őszi eredmények: