Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Kiélezett küzdelem a Bácska ellen (2014)

Kiélezett küzdelemben győztek kézilabdásaink a Bácska ellen (10.18)

Október 18-án hazai pályán lépett parkettre a DÖKE kézilabda csapata. Ellenfelük ezúttal a Duna-Tisza közéről érkező Bácska SZSE volt.

Miklós Zsolt István beszámolója:

Nyernie kellett a komlói fiúknak, ha versenyben kívánnak maradni a kaotikusan induló bajnokságban (érdekesen alakultak az első fordulókban az eredmények).
A mérkőzés eleje most sem sikerült jól, s 5:2-re el is húzott a vizitáló kékmezes társulat. Majd felébredtek a komlói fiúk, s a fordulásra egy gólos előnyre tettek szert. A szünet után folytatódott a kiélezett küzdelem, köszönhetően a hazaiak kisebb technikai hibáinak. A 43. percre ennek köszönhetően 3 góllal vezetett a bácskai együttes,, de ekkor megrázta magát a Komló: kettős emberhátrányban is gólt szereztek.

Az igazi izgalmak a végjátékra maradtak: 30:29-nél 28 másodperccel a vége előtt időt kért Baráth Gyula, a hazaiak mestere. Az időkérés után támadhatott a Komló, azonban elrontották a támadást a sárga mezesek, így támadhatott Gál Géza csapata. Nekik sikerült lövéssel befejezni a támadást, de Miklós kapus lábbal hárított, így sikerült itthon tartania a két pontot a DÖKE csapatának.

Jegyzőkönyv:

DÖKE Komlói KC – Bácska SZSE 30:29 (15:14)
Komló, Gagarin Általános Iskola, 50 néző
Játékvezetők: Rumler Mihály, Nagy-Iván Attila

DKKC: Miklós-, Pintér, Pap5, Putnoki6/1, Rendeki1, Singovszky1, Kusz1, Cserék: Storcz(k), Kispál, Bodor, Lábadi11, Martin1, Pressmayer, Szabó4, Tamás, Váczi.
Edző: Baráth Gyula.

BSZSE: Ördög-Frányó1, Gaál P6, Hunyák 4/3, Klement9, Gaál T, Szabó4, Cserék: Medzihorszki (k), Major2, Mihó3, Tüske.
Edző: Gál Géza.

Kétpercek:  4, ill 3.
Hétméteresek: 1/1, ill 6/4Következik: MOTEX – DKKC 2014. október 25, 13 óra Mohács.