Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Pontszerzés a bajnok ellen

Jó játék + csapatmunka = pontszerzés a bajnok ellen (03.21)

Október óta nem nyert bajnoki mérkőzésen a DKKC (igaz az óta csak 3 mérkőzés zajlott le). Nem voltak most sem túl jók a kilátások a mérkőzés előtt, azonban mindenki bízott a pontszerzésben.Nem kezdődött jól a mérkőzés hazai szempontból, 6:1-re vezetett a hetedik percben az elmúlt szezon bajnoka. De ekkor dobbant a komlói szív! Gazsi kiváló kapus teljesítményével (7 hetest hárított), és a támadó játék felélénkülésével, nem is beszélve a felkeményedő védekezésről (mely a statisztika alapján akár hátrány is lehetett volna, de nem volt az)!

A második félidő meghozta a régen nem látott izgalmakat. Hidasiék előbb kiegyenlítettek, majd át vették a vezetést, de a harkányi csapat sem volt fatökű, s fordult a kocka. Végjátékban tehát fej-fej mellett haladtak a csapatok, s szerencsére megfelelő minőségben higgadt tudott maradni a kökönyősi csapat, és megérdemelten szerezte meg idei első pontját a bajnokságban.

DÖKE Komlói KC – Harkány SE 27:27 (14:16)
Komló, Gagarin Általános Iskola 100 néző
Játékvezetők: Kóbor András, Rozina László

DKKC:Gazsi-, Kispál4, Rendeki3, Putnoki, Hidasi5, Leipold7/3, Singovszky3. Cserék: Nagy (k), Bodor4, Miklós, Tamás Z, Presmayer.
Edző: Baráth Gyula

HSE:Mojzes-, Müller3, Zádori3, Szedlák2, Magyar, Bachmann2, Tóth9, Cserék:  Molnár3, Szommer5/1
Edző: Mezei Róbert

Hétméteresek: 3/3, ill 8/1
Kétpercek: 5, ill 2.

Következő mérkőzés: Bácska SZSE – DÖKE Komlói KC 2014. március 29 szombat 16 óra, Bácsbokod.