Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Felemás őszi szezon 2013-ban

Felemás őszi idényt zártak kézilabdásaink

Szeptemberben második idényét kezdte meg a DÖKE Komlói KC a Tóth András NB III-as mezőnyében. A Baráth legényeknek igencsak rosszul kezdődött 2013. ősz. Először Hosszúhetényben (illetve Pécsváradon) szenvedtek nagyarányú vereséget (32:18). A második fordulóban a Mágocs látogatott Kökönyösbe, s vitte el a két pontot (23:26).  A harmadik fordulóban a regnáló bajnok Harkány vendégei voltak Hidasiék, s bár igencsak jól játszottak sajnos pont nélkül tértek haza a fürdővárosból (29:26).

A negyedik mérkőzés sem ígérkezett sétagaloppnak: a Bácska csapata volt a vizitáló a Gagarin iskolában, s a két csapat legutóbbi, tavaszi mérkőzéshez hasonlóan ez az összecsapás is döntetlennel zárult (23:23). Egy héttel később az újoncnak számító Mohács érkezett a DÖKE KKC otthonába, s nagy csatában megszületett Rendekiék első győzelme ebben az idényben (25:23). Majd ismét hazai környezetben léptek pályára Bodorék, ezúttal a PEAC ellen, akiket 3 góllal múltak felül a komlóiak (30:27). Az utolsó fordulóban a PVSE fiók csapata vendégeskedett Komlón, s a kezdeti nehézségek után könnyen nyert Paic Róbert együttese (20:28).


Az őszi végeredmény:

A DKKC csapata tehát az ötödik helyen telelhet, és még minden esélye meg van a felsőházi rájátszás elérésére.

Az őszi idényt tarkították ugyan sérülések, valamint Horváth Dániel külföldi munkavállalása, de ennek ellenére derekasan helyt álltak a komlói fiúk.

A házi góllövőlista:


 

Forrás: http://mindentaszemnekmaskepp.wordpress.com/2013/12/22/felemas-oszi-ideny/