Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Őszi szezonzáró mérkőzés 2013

Kézilabda NB III: Komló-Pécs örökrangadóval zárult az őszi szezon (11.15)

A Pécs – Komló meccseknek mindig különleges a varázsa. Bár most nem két másodosztályú klub mérkőzését láthatták a szurkolók, de a hangulatra nem lehetett panasza senkinek sem, hisz hatvan percen keresztül szólt a Hajrá Komló!

A mérkőzést a házigazda komlóiak kezdték jobban, s az ötödik percben már 4:1-re vezettek. Az előny egészen a 23. percig tartott, ekkor egyenlített a Pécs. Majd az első félidő vége előtt 45 másodperccel Marton Kapus ütközött (vagy sem, mindenki döntse el maga) a vele szembe futó vendégjátékossal, s ezt a cselekedetét a játékvezetők piros lappal jutalmazták. A szünetre kétgólos pécsi előnnyel vonulhattak a felek.

A fordulás után kapaszkodtak Baráth Gyula fiai, de az utolsó 10 percre kijött az erőnléti különbség, s megérdemelten nyert 8 góllal Paic Róbert csapata. A komlóiaknak ugyanakkor nincs okuk még a vereség ellenére sem szomorkodni, hiszen a szezon legjobb játékával álltak elő!

Jegyzőkönyv:

DÖKE Komlói KC – Pécsi VSE 20:28 (10:12)
Komló Gagarin Általános Iskola, 100 néző
Játékvezetők: Rozina László, Rumpler Mihály

DKKC: Marton-Pintér3, Rendeki, Hidasi3, Putnoki4, Leipold9/2, Bodor, Cserék: Nagy (k), Berkes, Miklós, Singovszky1, Tamás Z, Pressmayer.
Edző: Baráth Gyula.

PVSE: Rein-, Papp5, Lebár4, Bálint3/1, Bozó6, Hámori3, Nagy2, Cserék: Harcos(k), Knoch, Fekete, Bérces1/1, Csernyik1, Bajko, Dobi1, Beszkid1, Brőber2.
Edző: Paic Róbert  Gratulálunk a tisztes helytálláshoz!

 

Forrás: http://mindentaszemnekmaskepp.wordpress.com/2013/11/16/nb-iii-as-meccsen-nb-i-es-szurkolas/