Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Megérdemelt győzelem

Megérdemelten nyert a DÖKE kézilabda csapata a PTE ellen (10.25)

Ismét hazai pályán léptek „parkettre” a DÖKE kézilabdásai, ellenfelük ezúttal a doktorokkal megtűzdelt pécsi „egyetemi” csapat volt. A mérkőzés bőven tartogatott izgalmakat a nézők számára.Miklós Zsolt beszámolója:

Ezúttal kicsit simában kezdtek Hidasiék, bár a védekezésük nem volt a legacélosabb, de a félidei szünetre magabiztos 4 gólos előnnyel vonulhattak az öltözőbe a komlóiak. A fordulás után mintha az öltözőben maradtak volna a sárgamezes srácok, s fel is zárkózott ennek köszönhetően 2 gólra a vendég pécsi csapat. Ekkor azonban megrázták magukat Horváthék, s gyors egymásutánban 5 gólt szereztek, míg a pécsi oldalon erre egyetlen válasz sem érkezett (Kemenes edző időt is kért ekkor). Az utolsó negyedórában ugyan kapaszkodtak az egyetemisták, de Marton kapus és a komlói védelem megfékezte a PTE-t.

A végeredmény pedig magért beszél: 30:27.

Megérdemelten nyert a DKKC, melynek köszönhetően kapaszkodik egyre közelebb a mezőny első feléhez.Jegyzőkönyv:

DÖKE Komlói KC – PTE PEAC 30:27 (17:13)

Komló, Gagarin Általános Iskola, 75 néző
Játékvezetők: Hornyik Zsolt, Rozina László.

DKKC: Storcz -, Pintér4, Rendeki4/1, Putnoki1, Hidasi7, Leipold2, Miklós3, Cserék: Marton(k), Nagy(k), Singovszky, Szabó4, Bodor, Horváth5, Berkes, Pressmayer, Kispál. Edző: Baráth Gyula.

PTE PEAC: Csókás – , Bánhidi3, Dr Szappanos4, Fodor5, Lipcsei6, Dr Monori2/1, Hoffmann1, Cserék: Hunyadi1, Gelb5.
Edző: Kemenes Péter.
Hétméteresek: 3/1, ill 1/0


Következő hazai mérkőzés: 2013. november 15. 19 óra a PVSE ellen.

 

Forrás: http://mindentaszemnekmaskepp.wordpress.com/2013/10/26/hidasi-vezerletevel-masodszorra-nyert-a-doke-kezilabda-csapata/