Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Kézilabda 2. forduló - 2013

Nem bírt a Mágoccsal a DÖKE kézilabda csapata (09.21)

A második fordulót rendezték a Tóth János Baranya megyei NBIII férfi kézilabda bajnokságában, melynek egyik "sláger-meccse" a DÖKE Komlói KC- Mágocs KSK mérkőzés volt.

A mérkőzés kezdetére szép számmal összegyűltek a szurkolók a lelátón, s a kezdő sípszó után érdekes módon a vendég szurkolók hallatták először a hangjukat. A bíztatásnak meg is lett az eredménye, hisz Drüszler Gábor legénysége hat perc alatt 6 gólt szerzett, amire csak 1 komlói válasz született. A hazaiak mestere időt is kért, aminek köszönhetően a félidő derekára egalizálódott a felek közti differencia. Bár a 20. percben már vezetett is eggyel a komlói csapat, a félidei szünetre mégis a vendégek vonulhattak három gólos előnnyel (10:13). Az első félidő krónikájához tartozik még, hogy Baráth Szabolcs válla kiugrott, s kórházba kellett szállítani (neki innen is jobbulást, mielőbbi felépülést kívánunk)!

A szünet után fej-fej mellett haladtak a csapatok, s ahogy annak lennie kellett egyre paprikásabb lett a hangulat mind a pályán, mind a lelátón, Nagy össze is szedte harmadik két percét, így ő idő előtt mehetett zuhanyozni. Az ötvenkettedik percben kétgólos hátrányból felállt a DÖKE kézi csapata, de sajnos a végig nagy lelkesedéssel küzdő vizitálók kihasználták az ezer sebből vérző vendéglátók gyengeségeit (többen lázasan, sérülten vállalták a mérkőzést), s magabiztos három gólos győzelmet arattak.
Minden dicséret megilleti azonban a komlói fiúkat, akik az imént említett nehézségek ellenére becsülettel végig küzdötték a mérkőzés hatvan percét.

Jegyzőkönyv:

DÖKE Komlói KC – Mágocs KSK 23:26 (10:13)
Komló, Gagarin Általános Iskola 100 néző
Játékvezetők: Drinóczi Balázs, Liptai János
 
DKKC: Nagy-Pintér4, Rendeki10, Hidasi2, Putnoki, Leipold4, Bodor3, Cserék: Storcz(k), Marton(k), Baráth, Miklós, Tamás Z, Berkes.
Edző: Baráth Gyula
 
MKSK: Juhász-Sipos P, Sipos K 13, Nagy7, Drüszler2, Hosszú2, Trisler G1, Cserék: Sraj, Szabó, Tisler B, Molnár1.
Játékos edző: Drüszler Gábor

Forrás: http://mindentaszemnekmaskepp.wordpress.com/2013/09/22/nem-birt-a-magoccsal-a-komlo/