DÖKE

Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete Komló

Facebook

Hírdetés

Pecsi keksz manufaktura

 

Évzáró Kerékpártúra: Püspökszentlászló (11.24.)
Kapcsolat Tóth Mário: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. | +3670/326-9170

Puspokszentlaszlo1124 1

Évzáró Kerékpártúra: Püspökszentlászló (11.24.)

 
2019 November 24-én tartjuk meg az év utolsó kerékpártúráját, melyen a tavalyihoz hasonlóan - és ezzel hagyományt teremtve - meglátogatjuk Püspökszentlászlót.
 
A táv mindössze 30km, és Hosszúhetényen át tekerve érkezünk majd a kis faluba. Ott a hidegre való tekintettel egy röpke pihenőt tartunk, fotózködunk, beszélgetünk, majd visszatérünk Hosszúheténybe. A tavalyiakat követve Hetényben tartjuk meg hosszabb pihenőnket: itt a Hosszú Kávéban lehet kávézni, forró csokizni, teázni, sütizni.
A pontos útvonal a következő:
Komló, Eszperantó tér - Zobákpuszta - Kövestető - Hosszúhetény - Püspökszentlászló - Hosszúhetény, Hosszú Kávé - Kövestető - Zobákpuszta - Komló, Eszperantó tér.
 
- Gyülekező 9:45-től Komlón, az Eszperantó téren. Indulás ugyan innen 10:00-kor.
- Visszaérkezés Komlóra 14:00 és 15:00 között. (Csúszás előfordulhat, amivel kalkuláljon mindenki. Nem időre megyünk sehova se.)
- FONTOS, hogy mindenki kellőképpen öltözzön fel. Az évnek ezen időszaka már mindenhol hideg, de a fás, erdőkkel tarkított utak mentén ez fokozottan igaz! Tavaly Kövestetően hószállingózás is volt.
- A túra vezetett, így a túravezető vagy az általa kijelölt személy vezeti a sort. A biztonságot szem előtt tartva, a vezető utasításait minden résztvevő köteles betartani, ellenkező esetben a szabályszegőt a túráról haza küldheti a szervező.
- A részvétel INGYENES és sok szeretettel várunk Mindenkit!!!
 
A rendezvény Facebook eseménye IDE kattintva érhető el
Hely Komló, Eszperantó tér

Keresés nálunk

Következő programjaink

Nincsenek események

Külsős programok

Nincsenek események

Kapcsolat

facebook Facebook
email info@doke.hu
telephone 06 20 777 4006
boritek 7300 Komló, 48-as tér 1