Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Négy Évszak Futás (Tél)

Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton (Téli forduló - 12.04)

Az időjárás ezúttal is nagyon kegyes volt a futnivágyókhoz december első hétvégéjén. Talán részben ennek is köszönhető, hogy a Négy Évszak futás téli záróállomásán 98 fő vett részt, 4-en közülük két versenyszámot is teljesítettek, így összesen 102-szer értek célba a versenyzők. 

A rendezvényre a Mikulás is ellátogatott, hogy a zárófordulón ő is csatlakozhasson a futók táborához, illetve hogy valamennyi célbaérkezőnek Mikulás-csomagot adjon át szép eredményéért.

A Félmaraton és Minimaraton versenyszámokon igen kiemelkedő eredmények születtek, a Maratonka és a Törp-maraton futamokban pedig a véghajrákban egészen az utolsó centiméterig kiélezett küzdelmekben dőltek el a helyezések. 

 

Ezzel a fordulóval a DÖKE 2011. évi Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton futása véget ért. A rendezvénysorozat 4 állomásán 183 fő vett részt. Közülük 51-en mind a négy állomáson részt vettek! 

Eredmények

Képek:  (A Képek a DÖKE Facebook oldalán is elérhetőek, ahol a DÖKE-Like-olóit meg is jelöljük a képeken)

Zenés-kép összeállíítás

MEGHÍVÓ: Sok szeretettel meghívunk az évzáró díjátadójára, ahol mind a négy állomást teljesítők személyre szabott ajándékot vehetnek át, illetve az egyes versenyszámok összetett győztesei további díjazásban részesülnek. Ha nem is vettél részt mind a négy fordulón, akkor is érdemes eljönnöd, hiszen a díjátadó után csapatépítő játékokon vehetsz részt, ahol a jókedv és a nevetés garantált!
Részletek