Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Négy Évszak futás (Tavasz)

A Pontvadászat programjának bővítéseként, valamint annak érdekében, hogy tovább színesedjen a komlói szabadidősport-rendezvények köre, a DÖKE idén első alkalommal hirdette meg a Négy Évszak Félmaraton, Minimaraton, Maratonka és Törp-maraton elnevezésű futóversenyét.

A Négy Évszak elnevezés értelmében a futók a választott távot négy részletben - a négy évszakban - teljesítik, továbbá minden állomás dobogósainak díjazásán kívül összesített eredménylista alapján értékes ajándékok illetik meg mind a leggyorsabbakat, mind a legaktívabbakat. 

A Négy Évszak futás első (tavaszi) állomása május 29-én került megrendezésre a KBSK 400 méteres salakpályáján, ahol összesen 98-as futottak. A Félmaratont (5275 m) 29-en teljesítették, a Minimaratonon (2000 méter) 21-en vettek részt. A Maratonka (1000 m) futama bizonyult a legnépesebb a maga 30 főjével. A Törp-maratonon (400 m) 18 gyermek versenyzett egymással. Így összesen 98 induló volt a különböző távokon, ahol igyekeztünk minél szűkebb kategóriákat meghatározni, hogy minél több érmet oszthassunk ki a futóknak.

Fontos kiemelni, hogy akik most nem kerültek dobogóra, az összesített értékelésnél még esélyesek a díjazásra, hiszen az összesített eredménylista alapján díjazzuk a kategóriagyőzteseket, valamint akik mind a négy állomást teljesítik, aktivitásukért egyedi, névre szóló emblémázott ajándékot kapnak a téli forduló eredményhirdetésén.  

Úgyhogy megéri már most elkezdeni készülni a Négy Évszak futás második (nyári) állomására, mely augusztus 28-án lesz.