Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Villányi Rozé Maraton

DÖKE-futók is ellátogattak a 3. Villányi Rozé Maratonra (07.20)

Nagyszerű hangulatban, és remek időben zajlott le a harmadik Rozé Maraton Villányban. Hét DÖKE tag képviseltette magát a borpincészet városában, és hozzájuk további barátok is csatlakoztak.

Volt itt minden: rózsaszínbe öltöztetett lovak, kangoos lányok, rózsaszín autó, és extrémül rózsaszínbe öltözött fiúk és lányok.

Megérkezésünkkor már látni lehetett egy-egy emberen, hogy ez nem valami hétköznapi futás lesz. Volt aki csak rózsaszín karkötővel jelezte az indulási szándékát, de volt olyan is, aki befestette a szakállát, vagy éppen olyanok is, akik rózsaszínben voltak tetőtől talpig.


A versenyt kangoos lányok vezették fel, valamint rózsaszínben pompázó lovakkal lovas lányok. A táv nem volt hosszú, mindössze 2,8 km, ami kedvező volt kicsiknek és nagyoknak is egyaránt. A frissítőpontokon a futók ihattak málnaszörpöt vagy éppen fröccsöt is.


A verseny előtt és után, akárhova is nézett az ember, mindenhol rószaszínt látott. Ez nem mást szimbolizált, mint a rozét. A díjazottak több palackot is kaptak a villányi remekműből jutalomként.

Beszámolót írta: Tóth Mário