Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Ultrabalaton 2013

Ultrabalaton 2013 - Idén is megkerülték futóink a Balatont (06.01-06.02)

Az előző években megszokott tihanyi rajt Balatonaligára költözött, ugyanakkor a táv változatlanul 212 kilométer maradt az Ultrabalatonon. A Balaton megkerülésére vállalkozó csapatok non-stop és két napos váltó közül választhattak, s a DÖKE-sek ezúttal is az igazi kihívást jelentő megállás nélküli verziót választották.

A rajt is eltért a megszokottól: szinte minden csapat külön rajtidőben indult el a Balaton-körre szombaton délelőtt  7 és 11 óra között. A különleges rajtszisztéma garantálta, hogy az élmezőny futói se maradjanak magányosak. A szervezők mellett pedig az időjárás is gondoskodott a rendszeres frissítésről.

A csapatok többségét ezúttal is kerékpárosok kísérték, mely főleg az éjszakában jelentett nagy segítséget.

A DÖKE-csapatok idén is kitettek magukért:

- A legjobb DÖKE-időeredményt a DÖKE Senior csapata érte el, akik 14:32:37-es idővel teljesítették a 212 kilométert. Ezzel a kiváló idővel az 5 fős vegyes csapat (4 férfi + 1 nő) a 3-10 fős férfi non-stop váltó kategóriában hetedikként ért célba.

- A Mecsek Dream Team csapata a jubileumi 5. győzelemre készült, azonban a 6 fős női non-stop csapatnál ezúttal az egyik ellenfél jobbnak bizonyult, s futóink a dobogó második fokára állhattak az eredményhirdetésen 15:28:08-as idejükkel.

- A DÖKE – Szabadon futók csapata 17:28:45 alatt ért vissza Balatonaligára, mellyel a férfi non-stop csapatok közül a 49. helyet tudhatják magukénak.

- A Fuss egy kört csapata élvezte komlóiak közül legtovább a pályát: 19:54:43-as eredménnyel a 180. helyen végeztek.

Mindenkinek gratulálunk!