Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Szilveszteri futás - 2013

Szilveszteri futás a Pécs Plaza-nál (12.31)

Már sokadik éve került megrendezésre a Melitta SE szervezésében az évet lezáró, Szilveszteri futás. A 3 kilométeres futáson a DÖKE-tagok is jelen voltak. A DÖKE színeiben Balogh Bettina, Balogh Zoltán, Hakszer Erika, Kántor Attila, Kovács Tamás, Lévai Attila, Tasnádi Erika, Tasnádi Tas, Tóth Márió, és Zsálig Ákos teljesítette a szilveszter délelőtti Plaza-kört.

Tóth Márió beszámolója:

A versenyzők körében már hagyománynak számít, hogy afféle Halloween-i eseményként, itt is beöltöznek, és maskarában teszik meg a 3 kilométeres távot. Idén sem volt ez másként. Volt itt kisördögtől kezdve majmon át bohócig mindenki. Sőt még maga Jack Sparrow is megtisztelt minket a jelenlétével, ahogyan az Alice Csodaországból ismert "Őrült Kalapos" is.
Természetesen a jelmez nem volt kötelező, a lényeg az volt, hogy jó hangulatban és sportosan teljen el a kedd délelőtt. A rövidke táv egy nagy kört jelentett a Pécs Plaza mellett, amibe belekerült többek között a Megyeri út, a Pellérdi út melletti kerékpárút, vagy éppen Nyugati elkerülő út melletti is.  A rendezők biztosítottak forró teát is, amivel a kör megtétele után kényeztették azokat, akik a hideg ellenére futásra adták a fejüket.
A verseny után az üzletközponton belül felléptek ritmikus sportgimnasztikások, valamint volt egy hölgy, aki énekelt is. E színpadi produkciók közepette kerültek átadásra a helyezettek díjai, valamint a Melitta SE itt hirdette ki háziversenyének végeredményét is. Ráadásként lehetősége volt minden indulónak is valamilyen ajándék megnyerésére, ugyanis a szervezők gondoskodtak egy nyereményjátékról is, mindenki a maga rajtszámával nevezhetett be ebbe a húzásba. Kiscsapatunkból sajnos senki számát sem húzták ki.
Idén először vettem részt ezen az eseményen, és egy nagyon kellemes hangulatú délelőttbe csöppentem bele, aminek köszönhetően legközelebb is el fogok látogatni erre az eseményre.