Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Orfűi Tó-Show futás 2014

28 DÖKE-tag vett részt a 27. Orfűi Tó-futáson (08.02.)

Az Orfűi-tó körüli 6,2 kilométeres távon közel 250-en indultak, így lényegében minden 10. futó a DÖKE-színeiben versenyzett. A kellemes időben megrendezett nagyon jó hangulatú versenyen a legtöbb futó önmagával vagy éppen a közelébe került hasonló tempójú futókkal versenyzett, ugyanakkor a dobogó ezúttal se maradt DÖKE képviselet nélkül: Csörnyei Csabáné Nelli 26:35-ös idővel női 3. helyezettként ért célba.

A futás utáni tombolasorsoláson számos DÖKE-tagnak kedvezett a szerencse.

Tóth Mário beszámolója:

Idén harmadik alkalommal vettem részt az eseményem, ám a korábbi évekkel ellentétben, idén már én is futva tettem meg a távot. A verseny hű volt Orfű nevéhez, hiszen egy igazán kellemes hangulatú kis futást hozott magával 27. alkalommal is. A rendezvényen szokás szerint nagy volt az érdeklődés, sok volt a nevező, illetve sokan szurkoltak az útmentén és a célban is.

Egyesületünkből is szép számmal látogattak ki a tagok a helyszínre, hogy megtekintsék a futást, illetve, hogy le is gyűrjék a távot. Az útvonal a hagyományokhoz híven, Orfű csodás tava körül zajlott a főúton. Hangulatos és igazán kellemes volt a táv, hiszen az egyik oldalon ott volt a tó, a másikon pedig az erdő. Mivel a rajt 19:00-kor volt, a versenyzőknek nem a legnagyobb melegben kellett megküzdenie az orfűi dombokkal, sőt még egy kis eső is „előhűtötte” nekünk a levegőt.

A Melitta SE szervezői idén is kitettek magukért, a verseny kiválóan volt most is lebonyolítva, a futóknak nem lehetett okuk a panaszra. Rendőri kísérettel zajlott le a tókör, aminek a végén pedig mindenki frissítésben részesülhetett egy-egy üveg ásványvízzel. Miután mindenki rendben beérkezett a célba, 20:00-kor jöhetett az eredményhirdetés. A DÖKE hírnevét itt Nelli szépítette tovább a napon, hiszen abszolút 3. helyen futott be a női mezőnyben.

A kupák és a nyeremények átadását követően jöhetett a szokásos tombolasorsolás. Az eddigi évekhez hasonlóan, most is örülhettek DÖKE tagok ajándékoknak. Ki eFeF ajándékcsomaggal, ki szörppel, ki hússal, ki pedig ugráló labdával térhetett haza.

„Nincs futás, fagyi nélkül.” A társaság folytatván jó szokásait, a rendezvény után levezetésképpen fagyizott egy jót, ami már-már olyan nekünk, mint frissíteni egy-egy futamon: velejáró, kihagyhatatlan dolog. :-)

 

Részletes eredménylista itt érhető el

További képek a DÖKE Facebook oldalán itt érhetőek el