Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Négy Évszak Futás Ősz 2013

112 fő vett részt a Négy Évszak Futás őszi fordulóján (09.15)

A kellemes őszi időben megtartott fordulón a Félmaraton negyedén (5275 m) 24-en, a Minimaratonon (2000 m) 32-en, a Maratonkán (1000 m) 17-en, a Törp-maratonon (400 m) 29-en, a SPRINTER futamon pedig 10-en vettek részt a KBSK-salakpályáján.

A rendezvényen több futó saját idejével versenyzett, ugyanakkor a küzdelem ezúttal is számos kategóriában rendkívül kiélezett volt, sőt az összesített végeredménynél a téli forduló minden másodpercének szerepe lehet!

Jelenleg közel 50 főnek van esélye arra, hogy a rendezvény egyedi, névre szóló ajándékát is átvehesse az évzáró díjátadón. Ehhez mindössze annyi szükséges, hogy a december 8-i fordulón is részt vegyenek!

Eredmények

A rendezvényen készült közel 1000 képet a DÖKE Facebook oldalán ITT tudod megtekinteni.

Paján Csaba beszámolója:

Kellemes őszi időben zajlott a DÖKE által szervezett Négy Évszak Futás őszi fordulója. Ugyanazok az arcok s harcok voltak a pályán, amiket általában megszoktunk a DÖKE rendezvényein. Kicsit (nagyon) szomorúan a pálya széléről segítőként figyeltem a versenyeket és irigykedtem a pályán küzdő és szenvedő futókra.

Minden tiszteletem a szervezőké (nem hazabeszélve) köztük Balogh Bettináé, aki végig rohanta a versenyszámok közötti időt, hogy tudja indítani a futókat és ellássa információval a körszámlálókat... és ezt tette mindvégig fülig érő mosollyal.

A picik hihetetlen lelkesek és édesek voltak, a "profik" nagyot küzdöttek, az idősebbek is nagyon kemények voltak. ( no persze itt olyan soha sincs, csak az a fránya korcsoport jelzi..)

Jó volt látni Toth Márió küzdését, Hakszer Erika szép futását, azt, hogy Petre Gábor minden körnél mosolyogva integetett ki a családjához, nagyot hajrázva nyert Dévényi Zoli ( Pisti ezt eltaktikáztad), Mihály Bede Mónit, akinek még figyelme is volt arra, hogy futás közben netezzen  :) .... Sok tehetséges, lelkes, kitartó és edzett ember!

A beszámoló végét szeretném egy magán jellegű bejegyzéssel zárni: "Bogi, Neked külön gratulálok. Köszönöm, hogy indultál, hogy becsülettel végig futottad. Az az érem csak hab a tortán"

Valamennyi teljesítőt ezúttal is csokival, frissítővel és oklevéllel vártunk a célban.

Az eredményhirdetésen nemenként díjaztuk minden kategória első három helyezettjét.

 

A rendezvény zárásaként kisorsoltuk az I. DÖKE-Futófesztivál "élmény-beküldői" között a 2014. évi ingyenes indulást. A szerencsés nyertes az Öreg lovak és a Kiscsikó 3 fős 12 órás váltó lett!

 

A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg. A rendezvényt az Emberi Erőforrás Minisztérium támogatta. 

   

 

A rendezvény további támogatója: