Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Nagykanizsai OB

Az 50 kilométeres országos bajnokságon is akadt képviselete a DÖKE-futóinak (10.20)

Egyesületünk lelkes elszánt futója, Török Tamás ezúttal az 50 kilométeres országos bajnokságra utazott Nagykanizsára, hogy ismét próbára tegye kitartását és gyorsaságát.

Török Tamás beszámolója:

Elég korán indultam autóval Lintz Edinával és Czike Nándival Nagykanizsára az 50 km-es OB versenyre. Reggel elég hűvös is volt, így fáztam/fáztunk is kicsit. Majd amikor a rajthoz közeledtünk, láttam Steib Pétert, aki nagyon-nagyon jól fut/futott.

Amikor elindult a verseny, egy nagykanizsai futóklubos gyerekkel futottam nagyjából 3 kilométeren keresztül, majd lassan hagytam, hadd menjen, mert beláttam, hogy hozzám képest gyorsan ment.

Az idő egyre melegebb és melegebb lett. Mikor találkoztam a körökben Edinával, mindig szurkoltunk egymásnak, ami számomra rendkívül jól esett, s plusz erőt adott, amire nagy szükségem volt, ugyanis kicsit éreztem az előző napi (Rókaűzők) nyereségünket a lábaimban. 

Egy kör 25 km volt, 12,5 km oda-vissza szakaszon.

A második kör már kicsit nehezebb volt, ugyanis elkezdett fájni a jobb bokám a chip miatt, így kénytelen voltam egy kicsit (kb 2x50 métert) belegyalogolni kifelé. Amikor már a cél felé tartottam, a séta 150 méterre növekedett. A hátralévő kilométereket egy BSI Futónagykövettel futottam (azt hiszem Dunaharaszti).

Így lettem 11. a 13-ból, s tekintettel arra, hogy ketten nem indultak, lényegében utolsó lettem 4:29:47-es idővel.

Edinának ez volt az első 50 kilométere, így nagyon szurkoltam Neki, hogy jól sikerüljön. Amikor láttam, hogy közeledik a célhoz, szóltam a mikrofonosnak hogy tapssal és beszéddel is köszöntsék, s ez meg is történt.

Lintz Edina 5 óra 54 perc alatt teljesítette az 50 kilométert, Czike Nándi ideje pedig 1 óra 56 perc lett 21 kilométeren.

 

Gratulálunk!

 

Tamás, ne feledd, minden versenyen három győztes van: 

Az, aki önmagával versenyez,

Az, aki elsőnek lépi át a célvonalat,

És az, aki végigfutja  a versenyt."