Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Máré-félmaraton 2014

DÖKE-sikerek az egregyi Csemez Pál emlékversenyen (06.29)

2014-ben harmadik alkalommal rendezték meg a Máré-Félmaratont Csemez Pál emlékére. A futók 3 távon (21 km, 7 km, 2 km) indulhattak az erdei versenyen.

A három különböző távon összesen 135 futó állt rajthoz. A félmaratoni távon 73-an, 7 kilométeren 36-an, a 2 kilométeres gyerekfutamon pedig 26-an rajtoltak.

A DÖKE-tagok ezúttal is jelen voltak valamennyi kategóriában:

2 km: Kis Szófia és Pörnecz Dávid teljesítette a gyerekfutamot. Dávid 9:02-es idővel abszolút első helyen végzett.

7 km: A táv abszolút győztese Ignácz Vendel lett. Az elit kategória győztese Tasnádi Erika lett. A senior kategóriában a legjobbnak Csörnyei Csabáné Nelli bizonyult, második pedig Hakszer Erika lett. Hét kilométert futott még Félix Tímea, Helt Csaba, Ürmös Krisztián, Miklós Zsolt, Varju Edit és Zsálig Ákos.

21 km: A félmaraton abszolút győztese Kerekes Bukta lett. Az elit kategóriát a nőknél Balogh Bettina, a férfiaknál Orosz Csaba nyerte. A versenyen 21 kilométert teljesített még Bognár László, Csörnyei Csaba és Kis István.

Miklós Zsolt beszámolója:

Maga a verseny a Máré-vár lábától indult, s aszfaltos úton haladt Pusztabánya felé. A domborzat viszontagságait ellensúlyozta a gyönyörű táj, a völgyben csordogáló patak. A célba érve minden futó kedvére fogyaszthatott házias ételeket és italokat. Ezzel a szervezők hozzájárultak ahhoz, hogy a vasárnapi nap ellenére, senki se rohanjon haza a családhoz, hanem baráti beszélgetéseket alakítson ki a futótársakkal.

 

További képek a DÖKE Facebook oldalán ITT találhatóak.

 

Gratulálunk az eredményekhez!