Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Izsáki futóverseny 2014

Izsáki futóverseny (05.17.)

Szarvas-Fekete Lilla 4. lett a VII. Izsáki Kolon Kupa 2,5 kilométeres távján, melyet babakocsival – és benne kislányával, Csengével – teljesített.
 

 

Alábbiakban Lilla beszámolója olvasható:

Tegnap részt vettem az VII. Izsáki Kolon Kupa futóversenyen. Kicsit hirtelen ötlet volt, de gondoltam belevágok, hisz jelenleg vidéken vagyunk, így nem volt túl nagy a távolság. Három táv közül választhattak a futók, 15, 5, vagy 2,5 km. A legrövidebb, 2,5 km-es távot választottam, Csengével futottam futó babakocsival.

Rengetegen voltak mindhárom távon, a legnépesebb korosztály itt is a 20 és 40 év közötti volt. Nagyon sokan a helyszínen neveztek, pedig az online nevezés olcsóbb volt, illetve nem kellett előre fizetni. Már-már tömeg fóbiám volt, annyi sok futó volt, megdőlt a részvételi rekord. A korábbi évek eredménylistáit elnézve ez a verseny egy kisebbnek számított, de mostanra kinőtte magát egy nagyobb versennyé. Chipes időmérés volt mindhárom távon. Az útvonal nagy része aszfalton vezetett, pár száz méter földes út is volt benne, de szerencsére nem volt sár, gondolom elszívta a homokos talaj.

A felnőtt futamok előtt voltak gyerek futamok is. A legelső futás a 300 m-es ovis táv volt. Csengét is beneveztem, bár ő még zsenge korából kiindulva bölcsis korosztálynak felelne meg, de pár száz métert már meg tud tenni. Most is sikerült neki futni - sétálni, s a célban kapott egy kis nyuszis befutó érmet.

Szerencsére nem volt eső, sőt, még a nap is ki - kisütött. Jól esett ez a kis futás ezen a sík terepen. Negyediknek sikerült befutnom a korosztályomban, nem sokon múlott a harmadik hely. A futás után még tettünk egy hosszabb sétát a faluban.