Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

II. DÖKE-Félmaraton

Sikeres volt a II. DÖKE-Félmaraton (07.07)

A DÖKE az előző évek rövidebb távú versenyei után úgy döntött, hogy 2012-ben egy hosszabb távú versennyel színesíti versenynaptárát. Így született meg a DÖKE-Félmaraton. A verseny rendkívül sikeresen debütált, így a rendezők a folytatás mellett döntöttek, mely eredményeképpen rendezték meg 2013. július 7-én a II. DÖKE-Félmaratont Komlón.

A rendezvényre az ország minden részéről érkeztek jobbnál-jobb futók, számos város és egyesület futóközösségének tagjai rajtoltak 9:00 órakor a komlói sportközpont elől.

A nagy melegben a rendezők gyakori (átlagban 2-3 kilométerenkénti) frissítőkkel, hangulatos dekorációval és lelkes szurkolókkal igyekeztek könnyíteni a futók helyzetét. Sajnos azonban így is több induló a verseny feladására kényszerült. A versenyen 113 egyéni induló, valamint 22 váltó ért célba. Jutalmuk a rendezvény egyedi logójával emblémázott póló, illetve egy különleges fa befutóérem volt, tészta-parti keretében pedig feltölthették energiaraktáraikat.

A résztvevőket ezen kívül nevükkel és időeredményükkel ellátott oklevél is megilleti, mely a DÖKE-Félmaraton Facebook oldalán letölthető le innen. (Akinek nincs Facebook-oldala, a szervezőknek küldött e-maillel kérheti oklevelének elektronikus elküldését)

Az eredményhirdetésen az egyénieknél nemenként 5-5 kategóriában éremmel és a Bizsutéria emblémázott bögréjével díjaztuk a dobogósokat. Az abszolut női és férfi 1-3. helyezett serleget is kiérdemelt gyorsaságával.

A váltóknál a férfi, női és vegyes párosok dobogósai kupákkal és a Prevenció Patika ajándékcsomagjaival lettek gazdagabbak.

A támogatóknak köszönhetően további különdíjakat is kiosztottak: nemenként a legfiatalabb és legidősebb indulónak (ZoZo pizza), a legtöbb időt a pályán töltő futónak (ZoZo Pizza) és két kisorsolt szerencsésnek (10.000 forint vásárlási utalvány a Futóbolond Sport Bolt-ba).

 

Képek a DÖKE Facebook oldalán ITT taláhatóak.

Képválogatásokból készített kisfilm ITT tekinthető meg.

 

Eredménylisták - többféle bontásban:

Abszolút eredménylista

Abszolút egyéni és abszolút váltó eredménylista

Nemenkénti abszolut eredménylista

Kategóriás eredménylista

 

Szponzorainknak még egyszer köszönjük a rendezvényünk támogatását!

Bizsutéria

Biomass-Microcomplex

Jaksiszer

Komlói Fűtőerőmű

Lakics Gépgyártó Kft.

Prevenció Patika

ROTARI Nyomda

SPRINTER Futárszolgálat

TESCO áruház

ZoZo Pizzéria

 


A rendezvény a MOB támogatásával valósult meg. A rendezvényt az Emberi Erőforrás Minisztérium támogatta.