Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Hélix Duatlon 2013

DÖKE "tarolás" a Hélix Duatlonon (09.21)

A sikondai Hélix Duatlonon ezúttal is szép számban képviselték egyesületünket sportos tagjaink. A nyílt futam keretében "házi versenyt" tarthattunk és a DÖKE utánpótlás csipet-csapatának drukkolhattunk.

Tóth Mário beszámolója:

Sportos napra ébredtek a DÖKE tagjai szombat reggel. Először a Hélix sportegyesület által szervezett duathlon versenyen mérethették meg magukat, majd a népes tábor egy része útra kélt, hogy lefussa a Barcs és Virovitica között lévő félmaratoni távot.

A duathlon versenyen rengeteg DÖKE tag vett részt, és közülük megannyi éremmel is térhetett haza. Az erőpróba Sikondán zajlott, ahol a királykategória (felnőttek) résztvevőivel indult meg a küzdelem.(Itt szeretnénk megköszönni a szervezőknek, ugyanis ezzel tették lehetővé a biztos lejutásunkat Barcsra.) A verseny ezen szegmense 3km futásból, 5km biciklizésből és 1,5km ismételt futásból állt.  A nagyok küzdelmében domináltak főleg az egyesület tagjai, hiszen a váltóversenyben csak Dökéseket láthatott az ember, ami által egyfajta háziversenynek is fel lehetett fogni a futamot. Az első helyet a Jakus Gábor/Kerekes Bukta/Kiss István trió, a másodikat a Balogh Bettina/Ignácz Vendel/Orosz Csaba hármas, míg a harmadik helyet a Both Mónika/Ürmös Krisztián/Tóth Márió tripla szerezte meg. Negyedik helyen a Félix Tímea/Zsálig Ákos/Mihály-Bede Mónika csapat végzett. A felnőttek egyéni versenyében Mészáros Zsolt és Kántor Attila népszerűsítették egyesületünk hírnevét, hiszen előbbi 1. helyen, míg utóbbi 3. helyen ért célba.

A kis porontyok is remekül szerepeltek a nap folyamán: egyetlen gyermek váltóként a Kis Szófia/Mihály Bence/Jakus Krisztián hármas aranyérmet szerzett, egyéniben pedig Fónai Szabolcs az újonc "1" korcsoportban a negyedik helyezésnek örülhetett. Négyük távjai 600m futás, 1km biciklizés és további 300m futás volt.

Részemről jó érzésekkel fogok vissza gondolni arra, hogy részt vehettem ezen a futamon, hiszen ezzel megszerezhettem sportéletem első érmét is. Köszönöm a szervezőknek a megmérettetési lehetőséget, és gratulálok minden egyes indulónak.

További képek a DÖKE Facebook oldalán ITT

Gratulálunk mindenkinek!