Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Futás a múltba 2013

Futás a Múltba (10.27)

Az óraátállítás remek apropót biztosított egy egyedi futásra: a hajnali kelést is leküzdő legelszántabb futók egy 600 méteres körpályán „futottak át a múltba”.

Tóth Mário beszámolója:

Az óraátállítás remek lehetőség volt a futni szerető emberek számára. 7 embert a korai kelés sem tántoríthatott el attól, hogy hajnali 2:50kor fusson pár kört a városban.

Útvonalunk a 2013 másodperces futás egy szakaszának felelt meg, egy kör nagyjából 600 métert jelentett. Rendőr bácsik és rendőr nénik néztek furcsán, hogy hajnalban miért fut ez a néhány ember, éppen bulizó fiatalok pedig kisebb-nagyobb kedvességgel buzdítottak minket.
Nem volt egy szokványos megmozdulás, hiszen ki az (rajtunk kívül) aki hajnalban futásra adja a fejét!? Nem sokan, azonban mi ilyenek voltunk! A remek hangulat feledtette velünk, hogy nem alszunk. 3 kör megtétele után, az óraátállításnak köszönhetően hajnali 2-kor értünk be a célunka, amivel időutazókká váltunk. Nem kellett nekünk egy DeLorean, egy furcsa tudós doki vagy 88 mérföld per órás sebesség. Elég volt csak a lábunkat használni és kocogni ahhoz, hogy felborítsuk a tér-idő kontinuumot. :)

Természetesen nem maradhatott el egy finom forralt borozás sem, ami a végén nagyon jól esett, s kicsit felmelegített minket, a hideg hajnalon.