Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Ausztriai ironman siker

Ausztriai Ironman siker (08.24)

Augusztus 24-én Podersdorfban Gyenizse Zoltán immár második Ironmanét teljesítette 2013-ban! Indulásának fő oka az volt, hogy az egy hónappal korábbi nagyatádi ironman-en elért időeredményét javítsa, s összidejét 11 óra alá szorítsa.

Íme erről a fantasztikus teljesítményről az Ő élménybeszámolója:

Kezdeném azzal, hogy múlt hónap végén volt Atádon a Magyar Ironman bajnokság, amin végigmentem, de nem úgy, ahogy azt terveztem és rövid gondolkodás után végül bevállaltam az osztrák OB-t, amit 08.24.-én rendeztek Podersdorfban.
Lelkes segítőim akadtak, akik - ahogy láttam utólag - szinte élő adást csináltak. Köszi Bukti,Köszi Csabi!
Pénteken érkeztünk meg. Nevezés,rajtcsomag,.....betettük a bringát a depóba. Nem vártuk végig az angol versenytájékoztatást, irány a szállásra Mosómagyaróvárra mert ott még nem voltunk becsekkolni. Hálisten a recepción egy nagyon kedves Úriember fogadott, akivel a srácok elég gyorsan forró baráti viszonyba kerültek (:
Reggel 4kor volt kelés és irány Podersdorf.
7kor volt a rajt. Ilyen úszásélményem nem volt még....Több mint 1000 kedvesen mosolygó emberből 1 pillanat alatt k1 harcosok váltak.Ebből látszik hogy rutintalan vagyok.Nem is sejtettem hogy mi fog következni.Próbáltam kikeveredni a tömegből de nem nagyon sikerült jobbra ember balra ember előtted ember, mindenkivel összeérsz, tolnak, rúgnak és ez nem elég: valaki hátulról szép fokozatosan úszik rá a vádlidra majd a combodra és érzed hogy mész a víz alá..... ,így nem volt más választásom alkalmazkodtam a körülményekhez, amit inkább nem kommentálnék, de azóta is be van dagadva a csuklóm.Ez szerencsére csak 1 körig tartott, mert akkor kiszálltak a féltávosok. A szélben félméteresre nőtt hullámok sem javítottak a helyzeten. De az mindenkinek volt.....
Az úszásból 1:07:50körül jöttem ki... gyors depó és indult a bringa. 6 kör, 180KM. A hátszeles szakaszokon próbáltam iramot menni de amikor én 38-cal mentem a "Jürgen" elhúzott melettem 42-vel ,amikor én mentem 45-tel, akkor ők 48-cal. Szóval kicsit lélekromboló volt. De próbáltam saját magamra figyelni.
A következő meglepetés akkor ért mikor megbüntettek 5 perc stop/go ra mert az egyéni frissítést nem a megfelelő helyen csináltuk (nesze neked, végig kellett volna hallgatni az egész tájékoztatót)
A bringa második fele nagyon szenvedősen telt el, főleg hogy rengeteg pofaszél volt benne. Rendesen elfogytam a végére. 5:25 körül lett az 5 perc büntivel.
"gyors "depó és indult a futás.
De hogyan...nem hittem az érzésemnek és az órámnak. Pár km után a pulzusom beállt 150-re a lábamból kifolyt az ólom és semmi szenvedéssel megindultam a 42 km-en. Ez az érzés kb 15-20 km-ig volt, utána kezdtem belassulni de még így is (magamhoz képest)szépen tartottam a tempóm.
10:34:17 Ez lett a vége!!! Nem adták könnyen de megcsináltam!


Gratulálunk ehhez a fantasztikus teljesítményhez!