Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include(css/css.css) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Warning: include() [function.include]: Failed opening 'css/css.css' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/doke/public_html/futoestriatlon/templates/doke/index.php on line 20

Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Facebook

Atomfutás 2013

Paksi Atomfutáson és a BrutálAtomon is részt vettek futóink (09.14)

A szervezők 2013-ban a maratoni résztávok körét egy rendkívül extrém versennyel, a Brutálatommal bővítették. Egyesületünk tagjai közül így minden futni vágyó megtalálhatta a számára legszimpatikusabb versenyszámot.

A 3/4 maratonon 5 futónk vett rész. Szatmári Adrienn 2:23:13-as összidővel női elsőként ért célba. A férfiaknál Kerekes Bukta a 7. helyen (2:14:42), Jakus Gábor a 9. helyen (2:16:39), Tóth Gábor a 14. helyen (2:22:03), Kispál László pedig a 26. helyen (2:31:38) ért célba.

Komlói futótársaink közül Lintz Edina 27. női befutó lett az 1/3 maratonon 1:32:29-es idejével, Czike Nándor pedig 2:15:43 alatt teljesítette a 1/2 maratont (hivatalosan fél maraton pluszt), mellyel 25. férfiként ért a célba.

Többeket vonzott az extrém pályán kialakított 7 kilométeres táv, ők a Brutálatomon (is) indultak. Radics Zsolt 41:02-es idővel (kategória 2. helyezettként!), Deák Roland 53:28-as idővel, Lintz Edina és Megyeri Ferencné 54:20-es idővel, Czike Nándor pedig 54:19-es idővel teljesítete az akadályokkal színesített pályát.

Brutálatom beszámoló Bede-Mihály Mónikától (a komlóiak lelkes szurkolójától és fotósától):

Az a mondás járja,  hogy „hülye, aki fut”, ez a Brutálatomosokra triplán érvényes… :)
Szombat hajnalban szemerkélő esőre és az előre jelzettnél hűvösebb időre ébredtünk, de nem vagyunk mi papírkutyák… irány Paks!
A helyzet nem javult, sőt rosszabbodott, de már úgyis mindegy alapon rajtszám felvétel, terepszemle, átöltözés.
Fura érzés volt, az esernyőm alól gubbasztva szemlélni az eseményeket, de valahogy most nem bántam, hogy nem vagyok a rajtvonal mögött.
Eldördült a rajtpisztoly. A versenyzőknek kezdésként egy jó magas dombon kellett felfutni, ezután következett szalmabálák megmászása mindenféle formában, gumiabroncsok közötti bukdácsolás, egy kis erdőfutás labirintussal. Volt olyan hely, ahol még Megyeri Szilvi is gondolkozott hogyan fér át :) Végül mindenki sikeresen kiért az erdőből.
Találkoztak zabbal töltött kocsival, azon is sikeresen átjutott mindenki.
A pálya legextrémebb része egy kis tavacska volt jó sok hínárral, széltében-hosszában bejáratta a szervezőség futótársainkkal; leglátványosabb része a kifutóról beugrás volt – volt, aki csak úgy belepottyant, volt akit belelöktek :), az egyetlen szaltót egy komlói (Deák Roland) ugrotta a nézők nagy örömére.
Meglepetésként a szervezők gondoskodtak akadály pótlásról is, mindeközben odatoltak a célegyenesbe egy traktort.
A borús időjárás és az extrém pálya ellenére minden futó mosolygott, bár szerintem ez volt életük legnehezebb 7 kilométere…

Gratulálunk ehhez az extrém teljesítményhez!