Adó 1%

Ajánlja adója 1%-át a DÖKE- nek!


Diák és Öntevékeny Körök Egyesülete
Adószám: 18305898-1-02


Támogatását köszönjük!

Látogatottság
Tartalom találatai : 66928
Facebook

Zsonglőrfellépés a Bogádi Falunapon 2015

Zsonglőrfellépés a XI. Bogádi Falunapon (08.20.)

Augusztus 20-án 11. alkalommal került megrendezésre a Bogádi Falunap a Pécstől néhány kilométerre fekvő településen. Idén zsonglőrjeink is meghívást kaptak a rendezvényre, hogy előadásukkal színesítsék a programokat.

Gelencsér Ivett beszámolója:

A főzőverseny, a futóverseny és az aszfalt rajzverseny mellett szórakoztató gyermekprogramok (pl.: lövések cukorágyúból, hagyományőrző fajátékok) és festmény kiállítások szerepeltek a falunapi programban. A délután folyamán többek közt a Pécs-Szabolcsi Fúvószenekar, a Hásságyi Énekkar, a Romonyai Rozmaring Hagyományőrző Néptáncegyüttes és számos más Tánc és Sportegyesület is fellépett. Sötétedés után pedig a DÖKE Antigravity Zsonglőrcsapatának tűzzsonglőr produkciójában gyönyörködhetett a szeszélyes időjárás ellenére is kitartó közönség.A közel 30 perces tüzes előadás a csapatra jellemző modernizált komolyzenei válogatásra épült, alkalomhoz illő koreográfiával. A bemutató három csapattag részvételével zökkenőmentesen zajlott és nagy sikert aratott a „kicsik” és a „nagyok” körében is.

Résztvevők: Ignácz Vendel (angyalszárny, kontaktbot, majomököl, legyezők), Gelencsér Ivett (kéztűz, angyalszárny, dupla poi, legyezők, rövidbot), Herrfurt Gábor (tüzes virágbot).Köszönjük Pfeffer József polgármester úrnak a meghívást és a fellépési lehetőséget, Szata Zsoltnak a kapcsolattartást és a segítséget, illetve a bogádiaknak a hatalmas tapsot! Reméljük, még találkozunk!Külön köszönet még a csodaszép képekért „KriszCián” fotós barátunknak!